Inici   >   Serveis

Serveis

Servicios DIH

Accés a finançament

Acceleració de startups

Suport i assessorament a les startups relacionades amb les tecnologies digitals. Les activitats consolidaran un fort ecosistema regional de startups a través de programas d’innovació de resolució de reptes industrials., entre altres iniciatives.

Accés als recursos de finançament

Avaluació personalitzada de les oportunitats de finançament públic (UE/nacional/regional) i privada (com els productes bancaris), considerant també les solucions mixtes per als projectes de tecnologies digitals en la indústria.

Anàlisi precompetitiva de R+D i de viabilitat per a projectes de col·laboració en R+D

Estudi de viabilitat per a la participació en projectes col·laboratius de R+D per a donar suport a la transformació d’idees innovadores en conceptes demostrables. Inclou el suport a la creació de consorcis i l’assistència administrativa i tècnica per a la preparació de propostes per al seu finançament.

Desenvolupament empresarial

Suport al disseny de nous models de negoci basats en tecnologies digitals, estratègia i visió per a la competitivitat en el mercat, suport a la creació de noves PIMES, suport als emprenedors i tutoria – legal, financera, ètica.

Suport a la compra pública innovadora en la digitalització

Suport i assessorament per a Compra Pública Innovadora per a la digitalització.

Experimentació i demostració

Evaluació de maduresa digital i full de ruta tecnològic

Avaluació, assessorament i diagnòstic organitzacional de la preparació de l’empresa per a l’adopció de les tecnologies digitals per a complir desafiaments dels pròxims anys. Elaboració de plans de transformació digital per a aconseguir la maduresa necessària i avaluacions de la preparació tecnològica dels productes o serveis.

Observatori de tendències

Informació actualitzada de les tendències del mercat, exploració tecnològica i intel·ligència competitiva, avaluació del potencial de mercat per a nous serveis i productes després de la digitalització.

Assessorament i consultoria en l'ús de les tecnologies digitals

Assessorament i accés a cartera de projectes i resultats de R+D+i, guies, sectors d’aplicació, millores pràctiques i casos d’èxit. Assessorament a empreses que busquen tecnologies digitals innovadores per a incorporar a la seua cartera, incloentl’avaluació ètica per a garantir un ús segur i ètic de la digitalització per a les PIMES quan siga necessari.

Suport a l'ús de laboratoris i infraestructures tecnològiques

Provisió d’infraestructura tecnològica digital (accés i suport a HPC, plataformes tecnològiques) i accés a centres de competència/laboratoris/infraestructures per a l’experimentació, desenvolupament de la digitalització de productes/serveis i producció de prototips o primeres sèries per a PIMES.

Accés a conjunts de dades per a experimentar amb les tecnologies digitals

Tractament dedades personals, suport a l’anàlisi i interacció del llenguatge natural amb les bases de dades.

o R+D en tecnologies digitals, concepte, disseny, demostradors / pilots / prototips / proves de concepte per a nous productes

Accés a centres de competència per a projectes de R+D individuals/col·laboratius amb l’objectiu d’aplicar la innovació tecnològica digital per a desenvolupar nous productes/serveis o millorar existents Accés a disseny, tecnologies i solucions per a nous productes/serveis de digitalització, des de TRL4 fins a TRL7-8. Validació en laboratori i amb clients reals. Tecnologies que van des de la sensorització tèxtil, l’IA per a l’anàlisi de dades i el processament d’imatges, el bessó digital, la RV i l’audició, fins a les proves preclíniques i clíniques.

Demostració de productes

Tallers, sales d’exposició, workshops i casos d’ús per a clients potencials.

Validació de productes

Suport a la certificació de les proves de rendiment i control de qualitat.

Assessorament en matèria de propietat industrial

Suport en la informació sobre drets de propietat intel·lectual i llibertat de funcionament.

Formació

Formació en negocis i emprenedoria

La formació en oportunitats de finançament és una eina clau per a impulsar el creixement i el desenvolupament d’un negoci. A través d’aquesta formació, els empresaris poden aprendre a identificar i aprofitar diferents opcions de finançament, tant a nivell nacional com internacional. A més, aquesta formació també pot incloure elements relacionats amb la digitalització dels negocis i l’esperit empresarial, ja que tots dos són fonamentals per a competir en un entorn cada vegada més globalitzat i canviant.

Formació en tecnologies digitals

La formació en tecnologies digitals és una eina clau per a mantindre’s al dia en el món actual i per a poder aprofitar al màxim les oportunitats que ofereix l’era digital. En l’àmbit digital cada vegada és més indispensable tindre coneixements sobre diferents àrees tecnològiques, com Machine Learning, ciberseguretat, intel·ligència artificial (IA), Big Data, HPC…

ecosistema i networking

Agenda de reptes digitals

Elaboració d’una agenda de reptes en digitalització, desectors i tecnologies, centrada en les necessitats de les PIMES i Administracions Públiques, per a fixar activitats estratègiques des d’InnDIH. Aquesta agenda permetrà a les empreses i/o entitats estar al corrent de les últimes tendències.

Creació de xarxes i intermediació

Establiment de connexions entre proveïdors, clients, sistemes de suport a les empreses, fonts de finançament, instituts tecnològics, etc. a través de les xarxes de socis de l’EDIH. Esdeveniments específics per a PIMES, brokering i jornades informatives en col·laboració amb la EEN.

Espais d'innovació

Accés a espais d’innovació per a fomentar la cooperació i l’intercanvi d’idees entre innovadors i actors rellevants per a la posada en marxa de nous serveis i productes basats en tecnologies digitals.