Inici   >   Sobre InnDIH   >   Què és INNDIH

Sobre InnDIH

InnDIH és el European Digital Innovation Hub (EDIH) de la Comunitat Valenciana que, amb el lideratge de ITI, representa la gran aposta centralitzada de col·laboració públic-privada on l’ecosistema empresarial, les universitats, els centres tecnològics i d’investigació, els instituts d’investigació biotecnològica-sanitària i les Administracions Públiques junten esforços per a contribuir a la digitalització de les pimes i l’Administració Pública i impulsar el desenvolupament econòmic de la Comunitat Valenciana.

Tot això fomentant les tecnologies digitals i garantint que qualsevol empresa i Administració Pública de la regió tinga accés a know-how, formació, tecnologies, infraestructures i laboratoris per a millorar i accelerar la seua digitalització.

InnDIH s’ha constituït com un consorci sense ànim de lucre amb una sòlida experiència i connexions a nivell europeu, que promou el desenvolupament i la implementació de tecnologies digitals en els dominis prioritaris de Salut i Qualitat de vida i Fabricació Avançada, així com qualsevol altre que requerisca de les tecnologies digitals.

Els socis compten amb un dilatat currículum i experiència en la prestació d’un ampli ventall de solucions i serveis digitals que es basen principalment en Intel·ligència Artificial (IA), així com altres tecnologies com HPC, Ciberseguretat, Big Data i Robòtica, amb una alta transversalitat sectorial.

Adicionalment, s’han establit acords amb altres candidats a EDIH per a cobrir àrees adicionals. Aquest conjunt de serveis està basat en infraestructures de demostració, habilitació i experimentació i s’adapta a les necessitats del territori, cobrint els diferents sectors de l’Estratègia Valenciana d’Especialització Intel·ligent (RIS3CV).