Digital Innovation Hub per a l’impuls econòmic de la Comunitat Valenciana

Acostem les tecnologies digitals a les empreses i l’Administració Pública. InnDIH és la proposta integrada de la Comunitat Valenciana per a la xarxa Europea d’EDIHs (European Digital Innovation Hubs)
INNDIH
INNDIH té l’objectiu de contribuir a la digitalització de les Pimes i l’Administració Pública i impulsar el desenvolupament econòmic de la Comunitat Valenciana.

INNDIH representa un gran esforç de col·laboració públic-privada, en el qual participen agents de l’ecosistema empresarial, universitats, centres tecnològics i d’investigació, instituts d’investigació biotecnològica-sanitària i Administracions Públiques.

Està compost per un consorci complementari i eficaç, promogut per AVI (Agència Valenciana d’Innovació) i liderat per ITI (Institut Tecnològic d’Informàtica).

Les tecnologies abordades de manera principal són la Intel·ligència Artificial (IA), HPC (Computació d’alt rendiment), Ciberseguretat, Big Data i Robòtica, posant el focus en els dominis de Salut i Qualitat de vida i Fabricació Avançada.

El conjunt de serveis oferit està basat en infraestructures de demostració, habilitació i experimentació.

Què és INNDIH

CONEIX INNDIH I COM POT BENEFICIAR A LA TEUA EMPRESA

INNDIH

Digital Innovation Hub

ACCEDEIX A SERVEIS I DEMOSTRADORS DE TECNOLOGIES DIH (ES)

Focus Tecnològics

LES TECNOLOGIES QUE MARCARAN LA NOVA ECONOMIA

AI computing

Intel·ligència Artificial

Tecnologías industriales avanzadas

Robòtica i fabricació avançada

Ciber Conectividad

HPC (Computació d’alt rendiment)

big data

Big Data

Ciber seguridad

Ciberseguretat